donderdag 7 april 2011

blogvertraging wordt blogstop...

Aj aj aj, denk je dat je als trouw blogster 48 uur in een dag kan vullen, blijkt het niet waar te zijn...!! Je kunt niet meer uren in een dag stoppen dan er in zitten en tja, probeer je dat toch, dan kom je bedrogen uit, ha ha!

Lupineke wist wel dat er een volle en drukke tijd aan zou breken, maar dat de dagen zo gevuld zouden zijn, kwam toch als een verrassing. Naast het helpen van vriendin Martine op de boerderij, vragen moestuin, kinderen, huishouden, oppaskindje, familie en (en: last but not least) manlief de rest van de overgebleven uurtjes op!

Van handwerken, fotograferen, leuke dingen bezoeken, fietstochtjes maken en stukjes schrijven komt momenteel niks-nada-noppes meer! 's Avonds lees ik nog een paar regels in een boek wat ik al drie keer gelezen heb, brei nog een verloren priempje aan een sok en dan val ik als een blok in slaap!

Conclusie: de ingezette blogvertraging wordt een blogstop.... hoe jammer ik het ook vind! (Het lukt me helaas zelfs niet meer om de blogs van mijn lieve blogvriendinnen en -vrienden te lezen, als de computer nu aangaat, is het voor allerdaagse, praktische zaken zoals internetbankieren etc!)

Lieve allemaal, dank voor jullie trouwe en lieve reacties, en ik hoop na de zomertijd het bloggen weer op te pakken!

Geniet van het leven en van elkaar!

Lieve groet Lupineke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...